Sennheiser electronics
Sennheiser electronics

Телефон:
Факс:
Ел. пошта:
  • Головна
  • Каталог продукції
  • Сервіс та підтримка
  • Новини
  • Артисти
  • Про бренд
  • Контакти, Де придбати?

Новини

http://sennheiser.com.ua/news/

Он-лайн презентація нової продукції від Sennheiser

26.05.2021

2 червня компанія Sennheiser представить професійному співтовариству цікаве оновлене рішення, що дозволяє радикально переглянути підходи до створення багатьох шоу-програм.
Презентація Новинки пройде в онлайн режимі і її одночасно побачать сотні тисяч людей, включаючи і тебе, друже!
Це буде презентація, інтерв’ю та онлайн-концерт.
Для участі в заході необхідно попередньо зареєструватися. Для цього потрібно перейти за посиланням, процес реєстрації займе не більш 2 хвилин. Незадовго до заходу прийде повідомлення на електронну пошту з даними для входу:
https://shs-pro-live.com/?page=id_hL66efcdXc4PC
Ведуча заходу: Ясмін Блер.
Ясмін Блер досить відома в шоу-індустрії панянка — вона проводить онлайн заходи, прямі трансляції як в мережі, так і на ТБ. Народилася і виросла в Лос-Анджелесі, а потім переїхала до Європи, де живе вже багато років. Ясмін проводила шоу на MTV і RTL, а потім влаштувалася в Берліні, де тепер із задоволенням працює ведучою, перекладачем і коучем для початківців ведучих.
Основні доповідачі: Андреас і Деніел Сеннхайзер — власники та керівники директора компанії Sennheiser.
Розробники та технічні фахівці: Олівер Шмітц і Бенедикт Франке.
Олівер Шмітц присвячує всю свою професійну діяльність того, як зробити життя людини краще і простіше, постійно взаємодіє зі звуковим обладнанням. На нашому заході Олівер продемонструє, як просте натискання кнопки може істотно змінити ваше уявлення про ефективність і спрощення.
Бенні Франке стане вашим «особистим інженером». Звучить круто? Зараз ми не можемо розкрити всі подробиці, але будьте впевнені, що Бенні та його команда вклали багато крові, поту і сліз в створення виробу, який зробить вашу роботу простіше.
Зірковий гість: Yetundey.
Спочатку кар’єрні плани цієї виконавиці були зосереджені на тому, щоб стати лікарем. Але одного разу батько сказав їй: «Чому ти не робиш те, що дійсно любиш?» Ось чому сьогодні вона відома R’n’B і Hip-Hop артистка, змішуюча стилі і ламає музичні кордони. Змішання стилів притаманне артистці від народження, адже в ній тече французька, німецька та африканська кров. Yetundey співає на трьох мовах і постійно шукає і відкриває нові звуки і ритми. 2 червня вона продемонструє Новинку в дії…
Взяти участь в нашій трансляції легко!
Просто зареєструйтеся за посиланням: https://shs-pro-live.com/?page=id_hL66efcdXc4PC
Буде круто, коли ви поділитесь цим посиланням з друзями! Чим більше буде учасників, тим більш захоплюючим вийде захід. Якщо ви не зможете взяти участь в шоу 2 червня, до кінця місяця буде доступний перегляд онлайн трансляції, але для цього також потрібно реєстрація.
З нетерпінням чекаємо на зустріч, щоб поділитися радістю від появи на світло ДУЖЕ КРУТОЇ НОВИНКИ!

Версія для друку Вгору Назад

Visual Guide

Детальніше

Visual Guide

Детальніше

Все про Sennheiser

Селектор підбору гарнітур до Вашого смартфону, ПК або IP телефонуАкадемія ЗвукуПрограмне оновлення на деяку продукцію SennheiserІнформаційний архів документівПрограмне забезпечення для швидкого розрахунку інтермодуляціонних вільних радіочастот для бездротових мікрофонних систем SennheiserСумісність керування конкретної моделі гарнітури і Вашим смартфоном.